Scouting Naaldwijk

Unknown Scouting Naaldwijk is gevestigd aan de Van der Hoevenstraat 17A in Naaldwijk.

Meer informatie over Scouting Naaldwijk in Naaldwijk

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Naaldwijk is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Naaldwijk organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Naaldwijk, is Scouting Naaldwijk een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Naaldwijk een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Van der Hoevenstraat 17A in Naaldwijk om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Naaldwijk bereiken via 31 174 620 956. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingnaaldwijk.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Naaldwijk voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Naaldwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Naaldwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Naaldwijk

Bezoekers bekeken ook