Scouting museum Fryslân

Unknown Scouting museum Fryslân is gevestigd aan de Jeugdweg 1 in Leeuwarden.

Meer informatie over Scouting museum Fryslân in Leeuwarden

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting museum Fryslân is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting museum Fryslân organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Leeuwarden, is Scouting museum Fryslân een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting museum Fryslân een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Jeugdweg 1 in Leeuwarden om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting museum Fryslân bereiken via 31 6 25387799. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingmuseumfryslan.frl/ om een idee te krijgen waar Scouting museum Fryslân voor staat.

Hoe kom je bij Scouting museum Fryslân? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting museum Fryslân het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting museum Fryslân

Bezoekers bekeken ook