Scouting Mill

Unknown Scouting Mill is gevestigd aan de Graafseweg 16 in Mill.

Meer informatie over Scouting Mill in Mill

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Mill is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Mill organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Mill, is Scouting Mill een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Mill een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Graafseweg 16 in Mill om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Mill bereiken via 31 485 453 945. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingmill.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Mill voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Mill? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Mill het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Mill

Bezoekers bekeken ook