Scouting Mierlo-Hout

Unknown Scouting Mierlo-Hout is gevestigd aan de Koeveldsestraat 4 in Helmond.

Meer informatie over Scouting Mierlo-Hout in Helmond

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Mierlo-Hout is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Mierlo-Hout organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Helmond, is Scouting Mierlo-Hout een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Mierlo-Hout een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Koeveldsestraat 4 in Helmond om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Mierlo-Hout bereiken via 31 492 546 051. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingmierlohout.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Mierlo-Hout voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Mierlo-Hout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Mierlo-Hout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Mierlo-Hout

Bezoekers bekeken ook