Scouting Meppel

Unknown Scouting Meppel is gevestigd aan de Blankensteinweg 43 in Meppel.

Meer informatie over Scouting Meppel in Meppel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Meppel is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Meppel organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Meppel, is Scouting Meppel een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Meppel een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Blankensteinweg 43 in Meppel om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Meppel bereiken via 31 6 19288920. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingmeppel.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Meppel voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Meppel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Meppel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Meppel

Bezoekers bekeken ook