Scouting Mensinghe Roden

Unknown Scouting Mensinghe Roden is gevestigd aan de Norgerweg 4 in Roden.

Meer informatie over Scouting Mensinghe Roden in Roden

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Mensinghe Roden is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Mensinghe Roden organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Roden, is Scouting Mensinghe Roden een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Mensinghe Roden een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Norgerweg 4 in Roden om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Mensinghe Roden bereiken via . Bekijk alvast de website: http://mensinghe.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Mensinghe Roden voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Mensinghe Roden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Mensinghe Roden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Mensinghe Roden

Bezoekers bekeken ook