Scouting Menno Simonsz

Unknown Scouting Menno Simonsz is gevestigd aan de De Melkerij, Melkerijpad 10 in Haarlem.

Meer informatie over Scouting Menno Simonsz in Haarlem

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Menno Simonsz is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Menno Simonsz organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Haarlem, is Scouting Menno Simonsz een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Menno Simonsz een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op De Melkerij, Melkerijpad 10 in Haarlem om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Menno Simonsz bereiken via 31 23 526 5117. Bekijk alvast de website: http://mennosimonsz.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Menno Simonsz voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Menno Simonsz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Menno Simonsz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Menno Simonsz

Bezoekers bekeken ook