Scouting Meerssen

Unknown Scouting Meerssen is gevestigd aan de Pastoor Nicolaus de Reimsstraat 43 in Meerssen.

Meer informatie over Scouting Meerssen in Meerssen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Meerssen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Meerssen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Meerssen, is Scouting Meerssen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Meerssen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Pastoor Nicolaus de Reimsstraat 43 in Meerssen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Meerssen bereiken via 31 43 364 5251. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingmeerssen.nl/index.php/component/contact/contact/53-scoutinggebouw/16-scoutinggebouw om een idee te krijgen waar Scouting Meerssen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Meerssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Meerssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Meerssen

Bezoekers bekeken ook