Scouting Mauritsgroep

Unknown Scouting Mauritsgroep is gevestigd aan de Frans Halsplantsoen 12 in Voorschoten.

Meer informatie over Scouting Mauritsgroep in Voorschoten

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Mauritsgroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Mauritsgroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Voorschoten, is Scouting Mauritsgroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Mauritsgroep een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Frans Halsplantsoen 12 in Voorschoten om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Mauritsgroep bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.mauritsgroep.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Mauritsgroep voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Mauritsgroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Mauritsgroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Mauritsgroep

Bezoekers bekeken ook