Scouting Maurice Flacard

Unknown Scouting Maurice Flacard is gevestigd aan de Wilhelminastraat 28 in Vlijmen.

Meer informatie over Scouting Maurice Flacard in Vlijmen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Maurice Flacard is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Maurice Flacard organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Vlijmen, is Scouting Maurice Flacard een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Maurice Flacard een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Wilhelminastraat 28 in Vlijmen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Maurice Flacard bereiken via 31 73 511 3687. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingmf.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Maurice Flacard voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Maurice Flacard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Maurice Flacard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Maurice Flacard

Bezoekers bekeken ook