Scouting Marsua

Unknown Scouting Marsua is gevestigd aan de Floraweg 16 in Maarssen.

Meer informatie over Scouting Marsua in Maarssen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Marsua is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Marsua organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Maarssen, is Scouting Marsua een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Marsua een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Floraweg 16 in Maarssen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Marsua bereiken via 31 346 574 105. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingmarsua.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Marsua voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Marsua? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Marsua het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Marsua

Bezoekers bekeken ook