Scouting Manresa

Unknown Scouting Manresa is gevestigd aan de Zwarteweg 2 in Venlo.

Meer informatie over Scouting Manresa in Venlo

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Manresa is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Manresa organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Venlo, is Scouting Manresa een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Manresa een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Zwarteweg 2 in Venlo om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Manresa bereiken via 31 77 351 1861. Bekijk alvast de website: http://www.manresa.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Manresa voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Manresa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Manresa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Manresa

Bezoekers bekeken ook