Scouting Manitoba

Unknown Scouting Manitoba is gevestigd aan de Dodeweg 10A in Leusden.

Meer informatie over Scouting Manitoba in Leusden

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Manitoba is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Manitoba organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Leusden, is Scouting Manitoba een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Manitoba een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Dodeweg 10A in Leusden om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Manitoba bereiken via 31 33 463 2585. Bekijk alvast de website: http://www.manitoba.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Manitoba voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Manitoba? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Manitoba het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Manitoba

Bezoekers bekeken ook