Scouting Malden

Unknown Scouting Malden is gevestigd aan de Bosweg 12-A in Malden.

Meer informatie over Scouting Malden in Malden

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Malden is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Malden organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Malden, is Scouting Malden een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Malden een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Bosweg 12-A in Malden om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Malden bereiken via 31 24 358 7741. Bekijk alvast de website: https://www.scouting-malden.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Malden voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Malden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Malden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Malden

Bezoekers bekeken ook