Scouting Maastricht West

Unknown Scouting Maastricht West is gevestigd aan de Roemerstraat 50 in Maastricht.

Meer informatie over Scouting Maastricht West in Maastricht

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Maastricht West is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Maastricht West organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Maastricht, is Scouting Maastricht West een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Maastricht West een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Roemerstraat 50 in Maastricht om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Maastricht West bereiken via 31 43 347 7571. Bekijk alvast de website: https://www.scouting-mw.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Maastricht West voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Maastricht West? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Maastricht West het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Maastricht West

Bezoekers bekeken ook