Scouting Lucas

Unknown Scouting Lucas is gevestigd aan de Zuiderpark, Limietlaan 12 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Scouting Lucas in s-Hertogenbosch

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Lucas is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Lucas organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van s-Hertogenbosch, is Scouting Lucas een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Lucas een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Zuiderpark, Limietlaan 12 in s-Hertogenbosch om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Lucas bereiken via 31 73 614 5286. Bekijk alvast de website: http://www.scoutinglucas.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Lucas voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Lucas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Lucas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Lucas

Bezoekers bekeken ook