Scouting Lord Baden-Powell

Unknown Scouting Lord Baden-Powell is gevestigd aan de Troubadourplein 50 in Tilburg.

Meer informatie over Scouting Lord Baden-Powell in Tilburg

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Lord Baden-Powell is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Lord Baden-Powell organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Tilburg, is Scouting Lord Baden-Powell een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Lord Baden-Powell een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Troubadourplein 50 in Tilburg om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Lord Baden-Powell bereiken via 31 13 545 2452. Bekijk alvast de website: https://www.scoutinglbp.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Lord Baden-Powell voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Lord Baden-Powell? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Lord Baden-Powell het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Lord Baden-Powell

Bezoekers bekeken ook