Scouting Loaah

Scouting Scouting Loaah is gevestigd aan de Grondhuisweg 6 in Schalkhaar.

Meer informatie over Scouting Loaah in Schalkhaar

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Loaah is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Loaah organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Schalkhaar, is Scouting Loaah een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Loaah een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Grondhuisweg 6 in Schalkhaar om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Loaah bereiken via 31 570 513 389. Bekijk alvast de website: http://www.loaah.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Loaah voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Loaah? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Loaah het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Loaah

Bezoekers bekeken ook