Scouting Limmen

Unknown Scouting Limmen is gevestigd aan de Kapelweg 72 in Limmen.

Meer informatie over Scouting Limmen in Limmen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Limmen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Limmen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Limmen, is Scouting Limmen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Limmen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Kapelweg 72 in Limmen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Limmen bereiken via 31 72 505 2028. Bekijk alvast de website: http://www.scoutinglimmen.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Limmen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Limmen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Limmen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Limmen

Bezoekers bekeken ook