Scouting Limburg

Unknown Scouting Limburg is gevestigd aan de Swentiboldstraat 21 in Sittard.

Meer informatie over Scouting Limburg in Sittard

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Limburg is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Limburg organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Sittard, is Scouting Limburg een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Limburg een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Swentiboldstraat 21 in Sittard om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Limburg bereiken via 31 46 485 9909. Bekijk alvast de website: https://scoutinglimburg.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Limburg voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Limburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Limburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Limburg

Bezoekers bekeken ook