Scouting Lieshout Mariahout

Unknown Scouting Lieshout Mariahout is gevestigd aan de Herendijk 3 in Lieshout.

Meer informatie over Scouting Lieshout Mariahout in Lieshout

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Lieshout Mariahout is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Lieshout Mariahout organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Lieshout, is Scouting Lieshout Mariahout een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Lieshout Mariahout een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Herendijk 3 in Lieshout om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Lieshout Mariahout bereiken via 31 499 423 618. Bekijk alvast de website: http://www.scoutinglieshoutmariahout.nl/?page=6&album=kmtocht om een idee te krijgen waar Scouting Lieshout Mariahout voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Lieshout Mariahout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Lieshout Mariahout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Lieshout Mariahout

Bezoekers bekeken ook