scouting Lierop

Unknown scouting Lierop is gevestigd aan de Kerkstraat 30 in Someren.

Meer informatie over scouting Lierop in Someren

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? scouting Lierop is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. scouting Lierop organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Someren, is scouting Lierop een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is scouting Lierop een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Kerkstraat 30 in Someren om kennis te maken. Telefonisch kun je scouting Lierop bereiken via 31 6 51389447. Bekijk alvast de website: http://scoutinglierop.nl/ om een idee te krijgen waar scouting Lierop voor staat.

Hoe kom je bij scouting Lierop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je scouting Lierop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. scouting Lierop

Bezoekers bekeken ook