Scouting Lent

Unknown Scouting Lent is gevestigd aan de Parallelweg 28 in Nijmegen.

Meer informatie over Scouting Lent in Nijmegen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Lent is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Lent organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Nijmegen, is Scouting Lent een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Lent een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Parallelweg 28 in Nijmegen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Lent bereiken via 31 24 345 3653. Bekijk alvast de website: http://www.scoutinglent.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Lent voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Lent? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Lent het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Lent

Bezoekers bekeken ook