Scouting Laurentius Dongen

Scouting Scouting Laurentius Dongen is gevestigd aan de Doelstraat 1 in Dongen.

Meer informatie over Scouting Laurentius Dongen in Dongen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Laurentius Dongen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Laurentius Dongen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Dongen, is Scouting Laurentius Dongen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Laurentius Dongen een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Doelstraat 1 in Dongen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Laurentius Dongen bereiken via 31 162 320 750. Bekijk alvast de website: http://www.descouting.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Laurentius Dongen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Laurentius Dongen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Laurentius Dongen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Laurentius Dongen

Bezoekers bekeken ook