Scouting Labelterrein “De Malpiesche Bergen”

Unknown Scouting Labelterrein “De Malpiesche Bergen” is gevestigd aan de Het Mortelke 2 in Valkenswaard.

Meer informatie over Scouting Labelterrein “De Malpiesche Bergen” in Valkenswaard

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Labelterrein “De Malpiesche Bergen” is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Labelterrein “De Malpiesche Bergen” organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Valkenswaard, is Scouting Labelterrein “De Malpiesche Bergen” een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Labelterrein “De Malpiesche Bergen” een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Het Mortelke 2 in Valkenswaard om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Labelterrein “De Malpiesche Bergen” bereiken via 31 6 20690207. Bekijk alvast de website: https://malpieschebergen.scouting.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Labelterrein “De Malpiesche Bergen” voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Labelterrein “De Malpiesche Bergen”? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Labelterrein “De Malpiesche Bergen” het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Labelterrein “De Malpiesche Bergen”

Bezoekers bekeken ook