Scouting Krommenie

Unknown Scouting Krommenie is gevestigd aan de Busch 4 in Krommenie.

Meer informatie over Scouting Krommenie in Krommenie

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Krommenie is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Krommenie organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Krommenie, is Scouting Krommenie een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Krommenie een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Busch 4 in Krommenie om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Krommenie bereiken via 31 75 621 3025. Bekijk alvast de website: https://www.scoutingkrommenie.nl/?utm_source=google&utm_medium=gmb&utm_campaign=websitelink om een idee te krijgen waar Scouting Krommenie voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Krommenie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Krommenie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Krommenie

Bezoekers bekeken ook