Scouting Kon-Tiki

Scouting Scouting Kon-Tiki is gevestigd aan de Schokkerkade 1 in Haarlem.

Meer informatie over Scouting Kon-Tiki in Haarlem

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Kon-Tiki is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Kon-Tiki organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Haarlem, is Scouting Kon-Tiki een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Kon-Tiki een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Schokkerkade 1 in Haarlem om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Kon-Tiki bereiken via 31 6 20492226. Bekijk alvast de website: http://www.kon-tiki.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Kon-Tiki voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Kon-Tiki? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Kon-Tiki het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Kon-Tiki

Bezoekers bekeken ook