Scouting Klaas Toxopeus

Unknown Scouting Klaas Toxopeus is gevestigd aan de De Kwakel 52 in Kortenhoef.

Meer informatie over Scouting Klaas Toxopeus in Kortenhoef

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Klaas Toxopeus is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Klaas Toxopeus organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Kortenhoef, is Scouting Klaas Toxopeus een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Klaas Toxopeus een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op De Kwakel 52 in Kortenhoef om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Klaas Toxopeus bereiken via 31 6 13772251. Bekijk alvast de website: http://www.klaastoxopeus.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Klaas Toxopeus voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Klaas Toxopeus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Klaas Toxopeus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Klaas Toxopeus

Bezoekers bekeken ook