Scouting Keizer Karel Nijmegen

Unknown Scouting Keizer Karel Nijmegen is gevestigd aan de Sophiaweg 450 in Nijmegen.

Meer informatie over Scouting Keizer Karel Nijmegen in Nijmegen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Keizer Karel Nijmegen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Keizer Karel Nijmegen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Nijmegen, is Scouting Keizer Karel Nijmegen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Keizer Karel Nijmegen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Sophiaweg 450 in Nijmegen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Keizer Karel Nijmegen bereiken via 31 24 711 4031. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingkeizerkarel.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Keizer Karel Nijmegen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Keizer Karel Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Keizer Karel Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Keizer Karel Nijmegen

Bezoekers bekeken ook