Scouting Keent-Moesel

Unknown Scouting Keent-Moesel is gevestigd aan de Altweerterkapelstraat 1 in Weert.

Meer informatie over Scouting Keent-Moesel in Weert

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Keent-Moesel is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Keent-Moesel organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Weert, is Scouting Keent-Moesel een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Keent-Moesel een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Altweerterkapelstraat 1 in Weert om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Keent-Moesel bereiken via 31 495 531 988. Bekijk alvast de website: https://www.scoutingkeentmoesel.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Keent-Moesel voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Keent-Moesel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Keent-Moesel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Keent-Moesel

Bezoekers bekeken ook