Scouting Katimavik

Unknown Scouting Katimavik is gevestigd aan de Singel 42 in Odijk.

Meer informatie over Scouting Katimavik in Odijk

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Katimavik is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Katimavik organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Odijk, is Scouting Katimavik een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Katimavik een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Singel 42 in Odijk om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Katimavik bereiken via 31 30 656 1266. Bekijk alvast de website: http://www.katimavik.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Katimavik voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Katimavik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Katimavik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Katimavik

Bezoekers bekeken ook