Scouting Karel de Stoute Nijmegen

Scouting Scouting Karel de Stoute Nijmegen is gevestigd aan de Weezenhof 9311 in Nijmegen.

Meer informatie over Scouting Karel de Stoute Nijmegen in Nijmegen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Karel de Stoute Nijmegen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Karel de Stoute Nijmegen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Nijmegen, is Scouting Karel de Stoute Nijmegen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Karel de Stoute Nijmegen een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Weezenhof 9311 in Nijmegen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Karel de Stoute Nijmegen bereiken via 31 24 344 0718. Bekijk alvast de website: https://kareldestoute.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Karel de Stoute Nijmegen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Karel de Stoute Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Karel de Stoute Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Karel de Stoute Nijmegen

Bezoekers bekeken ook