Scouting Kapelle

Scouting Scouting Kapelle is gevestigd aan de Vroonlandseweg 45 in Kapelle.

Meer informatie over Scouting Kapelle in Kapelle

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Kapelle is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Kapelle organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Kapelle, is Scouting Kapelle een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Kapelle een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Vroonlandseweg 45 in Kapelle om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Kapelle bereiken via 31 113 341 256. Bekijk alvast de website: https://scoutingkapelle.nl/contact om een idee te krijgen waar Scouting Kapelle voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Kapelle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Kapelle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Kapelle

Bezoekers bekeken ook