Scouting Kapelaan Berix

Unknown Scouting Kapelaan Berix is gevestigd aan de Gasthuisstraat 52 in Heerlen.

Meer informatie over Scouting Kapelaan Berix in Heerlen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Kapelaan Berix is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Kapelaan Berix organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Heerlen, is Scouting Kapelaan Berix een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Kapelaan Berix een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Gasthuisstraat 52 in Heerlen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Kapelaan Berix bereiken via 31 45 571 0594. Bekijk alvast de website: http://www.berix.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Kapelaan Berix voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Kapelaan Berix? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Kapelaan Berix het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Kapelaan Berix

Bezoekers bekeken ook