Scouting Kantankye

Unknown Scouting Kantankye is gevestigd aan de Amsterdamseweg 378 in Amstelveen.

Meer informatie over Scouting Kantankye in Amstelveen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Kantankye is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Kantankye organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Amstelveen, is Scouting Kantankye een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Kantankye een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Amsterdamseweg 378 in Amstelveen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Kantankye bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.kantankye.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Kantankye voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Kantankye? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Kantankye het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Kantankye

Bezoekers bekeken ook