Scouting kampeerterrein Kerkebos

Unknown Scouting kampeerterrein Kerkebos is gevestigd aan de Veelersweg 2 in Bentelo.

Meer informatie over Scouting kampeerterrein Kerkebos in Bentelo

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting kampeerterrein Kerkebos is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting kampeerterrein Kerkebos organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Bentelo, is Scouting kampeerterrein Kerkebos een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting kampeerterrein Kerkebos een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Veelersweg 2 in Bentelo om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting kampeerterrein Kerkebos bereiken via . Bekijk alvast de website: http://kerkebos.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting kampeerterrein Kerkebos voor staat.

Hoe kom je bij Scouting kampeerterrein Kerkebos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting kampeerterrein Kerkebos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting kampeerterrein Kerkebos

Bezoekers bekeken ook