Scouting Kagiwepi

Unknown Scouting Kagiwepi is gevestigd aan de Johannis Bogaardstraat 16-B in Nieuw-Vennep.

Meer informatie over Scouting Kagiwepi in Nieuw-Vennep

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Kagiwepi is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Kagiwepi organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Nieuw-Vennep, is Scouting Kagiwepi een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Kagiwepi een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Johannis Bogaardstraat 16-B in Nieuw-Vennep om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Kagiwepi bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.kagiwepi.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Kagiwepi voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Kagiwepi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Kagiwepi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Kagiwepi

Bezoekers bekeken ook