Scouting John F. Kennedy

Scouting Scouting John F. Kennedy is gevestigd aan de Bosrand 24 in Almelo.

Meer informatie over Scouting John F. Kennedy in Almelo

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting John F. Kennedy is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting John F. Kennedy organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Almelo, is Scouting John F. Kennedy een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting John F. Kennedy een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Bosrand 24 in Almelo om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting John F. Kennedy bereiken via 31 546 871 256. Bekijk alvast de website: http://www.kennedygroep.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting John F. Kennedy voor staat.

Hoe kom je bij Scouting John F. Kennedy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting John F. Kennedy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting John F. Kennedy

Bezoekers bekeken ook