Scouting Johannes Vianney

Unknown Scouting Johannes Vianney is gevestigd aan de Grote Beekstraat 12 in Eindhoven.

Meer informatie over Scouting Johannes Vianney in Eindhoven

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Johannes Vianney is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Johannes Vianney organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Eindhoven, is Scouting Johannes Vianney een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Johannes Vianney een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Grote Beekstraat 12 in Eindhoven om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Johannes Vianney bereiken via 31 6 15174407. Bekijk alvast de website: http://vianney.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Johannes Vianney voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Johannes Vianney? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Johannes Vianney het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Johannes Vianney

Bezoekers bekeken ook