Scouting Johannes Post Groep

Unknown Scouting Johannes Post Groep is gevestigd aan de Houtlaan 107 in Assen.

Meer informatie over Scouting Johannes Post Groep in Assen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Johannes Post Groep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Johannes Post Groep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Assen, is Scouting Johannes Post Groep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Johannes Post Groep een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Houtlaan 107 in Assen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Johannes Post Groep bereiken via 31 592 412 588. Bekijk alvast de website: http://www.johannespostgroep.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Johannes Post Groep voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Johannes Post Groep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Johannes Post Groep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Johannes Post Groep

Bezoekers bekeken ook