Scouting Jan Hilgers

Unknown Scouting Jan Hilgers is gevestigd aan de Dwarsweg 1 in Ede.

Meer informatie over Scouting Jan Hilgers in Ede

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Jan Hilgers is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Jan Hilgers organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Ede, is Scouting Jan Hilgers een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Jan Hilgers een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Dwarsweg 1 in Ede om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Jan Hilgers bereiken via 31 318 642 978. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingjanhilgers.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Jan Hilgers voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Jan Hilgers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Jan Hilgers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Jan Hilgers

Bezoekers bekeken ook