Scouting Jan de Rooij

Unknown Scouting Jan de Rooij is gevestigd aan de Kerkstraat 141 in Sprang-Capelle.

Meer informatie over Scouting Jan de Rooij in Sprang-Capelle

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Jan de Rooij is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Jan de Rooij organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Sprang-Capelle, is Scouting Jan de Rooij een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Jan de Rooij een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Kerkstraat 141 in Sprang-Capelle om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Jan de Rooij bereiken via . Bekijk alvast de website: https://www.scoutingjanderooij.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Jan de Rooij voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Jan de Rooij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Jan de Rooij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Jan de Rooij

Bezoekers bekeken ook