Scouting Jampeldekamp

Unknown Scouting Jampeldekamp is gevestigd aan de Urkerweg 64 in Urk.

Meer informatie over Scouting Jampeldekamp in Urk

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Jampeldekamp is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Jampeldekamp organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Urk, is Scouting Jampeldekamp een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Jampeldekamp een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Urkerweg 64 in Urk om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Jampeldekamp bereiken via . Bekijk alvast de website: https://www.scouting.nl/scoutinggroep/scouting-jampeldekamp om een idee te krijgen waar Scouting Jampeldekamp voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Jampeldekamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Jampeldekamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Jampeldekamp

Bezoekers bekeken ook