Scouting Impeesa

Unknown Scouting Impeesa is gevestigd aan de Berestein, Mozartlaan 2 in Voorschoten.

Meer informatie over Scouting Impeesa in Voorschoten

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Impeesa is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Impeesa organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Voorschoten, is Scouting Impeesa een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Impeesa een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Berestein, Mozartlaan 2 in Voorschoten om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Impeesa bereiken via 31 71 561 7302. Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Scouting Impeesa voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Impeesa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Impeesa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Impeesa

Bezoekers bekeken ook