Scouting IJsselgroep

Unknown Scouting IJsselgroep is gevestigd aan de Kwekerijweg 5 in Gorssel.

Meer informatie over Scouting IJsselgroep in Gorssel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting IJsselgroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting IJsselgroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Gorssel, is Scouting IJsselgroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting IJsselgroep een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Kwekerijweg 5 in Gorssel om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting IJsselgroep bereiken via . Bekijk alvast de website: http://scouting-ijsselgroep.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting IJsselgroep voor staat.

Hoe kom je bij Scouting IJsselgroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting IJsselgroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting IJsselgroep

Bezoekers bekeken ook