Scouting Hyllenkem

Unknown Scouting Hyllenkem is gevestigd aan de Pr. Marijkestraat 67 in Hillegom.

Meer informatie over Scouting Hyllenkem in Hillegom

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Hyllenkem is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Hyllenkem organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Hillegom, is Scouting Hyllenkem een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Hyllenkem een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Pr. Marijkestraat 67 in Hillegom om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Hyllenkem bereiken via 31 6 10271393. Bekijk alvast de website: http://www.hyllenkem.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Hyllenkem voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Hyllenkem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Hyllenkem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Hyllenkem

Bezoekers bekeken ook