Scouting Hunze-Hikers

Scouting Scouting Hunze-Hikers is gevestigd aan de Polweg in Exloo.

Meer informatie over Scouting Hunze-Hikers in Exloo

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Hunze-Hikers is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Hunze-Hikers organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Exloo, is Scouting Hunze-Hikers een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Hunze-Hikers een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Polweg in Exloo om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Hunze-Hikers bereiken via 31 591 532 397. Bekijk alvast de website: http://www.hunzehikers.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Hunze-Hikers voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Hunze-Hikers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Hunze-Hikers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Hunze-Hikers

Bezoekers bekeken ook