Scouting Huijbergen "de Woudlopers"

Vereniging of organisatie Scouting Huijbergen "de Woudlopers" is gevestigd aan de Staartsestraat 31 in Huijbergen.

Meer informatie over Scouting Huijbergen "de Woudlopers" in Huijbergen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Huijbergen "de Woudlopers" is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Huijbergen "de Woudlopers" organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Huijbergen, is Scouting Huijbergen "de Woudlopers" een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Huijbergen "de Woudlopers" een Vereniging of organisatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Vereniging of organisatie op Staartsestraat 31 in Huijbergen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Huijbergen "de Woudlopers" bereiken via 31 164 642 555. Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Scouting Huijbergen "de Woudlopers" voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Huijbergen "de Woudlopers"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Huijbergen "de Woudlopers" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scouting Huijbergen “de Woudlopers”

Bezoekers bekeken ook