Scouting Hubovra

Unknown Scouting Hubovra is gevestigd aan de Pylsstraatje 2 in Weert.

Meer informatie over Scouting Hubovra in Weert

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Hubovra is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Hubovra organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Weert, is Scouting Hubovra een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Hubovra een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Pylsstraatje 2 in Weert om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Hubovra bereiken via 31 495 546 456. Bekijk alvast de website: http://www.hubovra.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Hubovra voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Hubovra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Hubovra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Hubovra

Bezoekers bekeken ook