Scouting Horst

Unknown Scouting Horst is gevestigd aan de Toon Hendriksstraat 1 in Horst.

Meer informatie over Scouting Horst in Horst

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Horst is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Horst organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Horst, is Scouting Horst een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Horst een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Toon Hendriksstraat 1 in Horst om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Horst bereiken via 31 77 398 6753. Bekijk alvast de website: http://www.jnhorst.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Horst voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Horst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Horst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Horst

Bezoekers bekeken ook